tel.0481 481 109
email.info@fcfeelgood.nl
Wie zijn wij?

Als organisatie willen we onze leden en eventuele gasten inspireren een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Wij doen dit op een respectvolle en oprecht betrokken manier.

Betrokkenheid, integriteit, respect en trouw zijn onze kernwaarden waarbij we streven naar een open, heldere interactie met onze leden.

Onze medewerkers adviseren en begeleiden op een gepassioneerde vriendelijke manier, zodat onze leden hun doelstellingen kunnen realiseren. Dit alles op een plezierige en in een veilige omgeving waar mensen zich ‘thuis’ voelen.

Fit Center Feelgood, het sportcentrum van Oosterhout (Nijmegen-Noord, Gelderland)

GESCHIEDENIS

Fit Center Feelgood is gevestigd in een monumentale, oude boerderij, waardoor een gemoedelijke huiselijke sfeer ontstaat.
Een authentiek gebouw met een warme uitstraling.

Fit Center Feelgood is gestart in 1995 en is inmiddels 21 verbouwingen verder. Wat eerst deels een woonhuis was, is nu de entree en bar. Waar eerst slaapkamers zaten, zitten nu ondernemers met hun eigen specialiteit. Waar eerst de voordeur zat, zit nu de achterdeur. Al die verbouwingen hebben het gemaakt tot wat het nu is. Een sfeervolle en moderne sportschool.


WIJ STAAN VOOR JOU KLAAR!

Het huiselijke vind je ook terug in onze begeleiding. Wij begeleiden met veel passie en enthousiasme  om jou zo goed en persoonlijk mogelijk van dienst te zijn. We zijn er om je de juiste houding aan te leren, je extra tips te geven en uiteraard maken we tijd voor een gezellig praatje.
Wij hebben aandacht voor jou persoonlijk, want iedereen doet ertoe