tel.0481 481 109
email.info@fcfeelgood.nl
Wellness

WELLNESS

Bij Fit Center Feelgood staat verzorging van het hele lichaam centraal. Naast inspanning hoort daar ook ontspanning bij. Vandaar dat wij het hele plaatje aanbieden van sauna tot massage. Daarnaast zijn in het pand van Fit Center Feelgood ook een schoonheidsinstituut en een shiatsu massage gevestigd. Ook hier kun je terecht om meer te weten te komen over wat wel en niet goed is voor jou lichaam.

ZONNEBANK

Wil jij het gehele jaar genieten van een gezonde tint op de huid? Maak dan gebruik van onze Sunvission zonnebank. Bij Fit Center Feelgood kun je genieten van de (kunstmatige) zon.
Wil je gegarandeerd een plekje hebben wanneer je komt sporten?

Geef dan je telefonische reservering door bij de receptie. Tel. 0481-481109

SAUNA

Na het sporten is het heerlijk ontspannen in onze infrarood sauna. Naast het ontspannen wordt de werking van infrarood stralingswarmte al jarenlang gebruikt om blessures te bestrijden. En met succes, want juist omdat de infrarood warmte diep doordringt in het spierweefsel, is de uitwerking ervan zeer heilzaam. Het gebruik van onze sauna na de training is daarom ook ideaal voor het verminderen van spier- en gewrichtspijn. Daarnaast helpt de infrarood-warmte bij het verlagen van spanning en stress van het lichaam.
Wil jij voor of na je training even lekker ontspannen?

Geef dan je telefonische reservering door bij de receptie. Tel. 0481-481109
De sauna is te huur voor zowel leden, als voor niet-leden.